tiistai 26. tammikuuta 2016

Ihan kiva villapaita

Joskus vuodenvaihteen aikoihin ostin Tuulia Salmelan kirjan Neulo saumattomasti ylhäältä alas ja heti oli päästävä kokeilemaan. Väänsin ensin sen minipaidan jonka purin sitten saman tien kun ymmärsin tekniikan, ja sitten vaan langat tilaukseen. Tämän ekan paidan tein äidilleni, mutta jossain vaiheessa teen kyllä itsellenikin. sen verran kivaa oli tehdä.




Lanka on Louhittaren Luolan Väinämöinen Sport, värit Okra ja Smaragdi. Tämä oli myös mulle eka kerta kun neuloin Louhittaren Luolan lankoja. Tämä lanka ainakin oli tosi pehmeää ja mukavaa neuloa, ja värit on tietysti aivan ihanat.



Tein tuohon eteen vähän kuviota, että ei olisi pelkkää sileää mutta ei tuo kyllä kovin hyvin erotu, muuten kuin tietyssä kulmassa ja tietyssä valossa. No, tulipahan tehtyä. Kuvio on Lesley Stanfieldin kirjasta Kauneimmat neulemallit. 




Ja tämä on siis tehty sillä peruspaidan ohjeella. Tein samanlaiset käpertyvät reunat kuin mallikuvassa oli. Muuten hyvä, mutta alareuna meinaa käpertyä liiankin pitkälle, mutta ehkä se käytössä oikenee.





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti